Meer dan verwacht seizoen 2: in winter op tv met deze deelnemers

Goed nieuws voor de liefhebbers van Meer dan verwacht: seizoen 2 is aangekondigd en zal aankomende winter op tv te zien zijn. Wat extra leuk is, is dat we nu al meer weten over de deelnemers aan de nieuwe Meer dan verwacht. Je kent drielingfamilies Tatiana, Mieke & Nick en Nicole & Kevin uit het eerste seizoen en daar komen Cora en Floris bij.

Meer dan verwacht

In de EO-serie Meer dan verwacht worden de vier families met een drieling gevolgd tijdens hun lange dagen en korte nachten. Hoe verdeel je de aandacht als ze allemaal tegelijk huilen? En hoeveel luiers heb je eigenlijk nodig per dag? Een drieling opvoeden is een hele uitdaging. Het voordeel? Saai is het nooit. Het eerste seizoen van Meer dan verwacht is in de race voor de Televizier-Ring 2024.

Op de hoogte blijven van de start van Meer dan verwacht seizoen 2, schrijf je hier in: dan ontvang je een speciale nieuwsbrief van Twijfelmoeder bij de start.

Meer dan verwacht seizoen 2

In seizoen 2 van Meer dan verwacht zien we dus:

  • Tatiana is de alleenstaande moeder van Hope, Faith en Charity.
  • Mieke & Nick uit Heerhugowaard hebben dochter Yara van anderhalf al als ze ontdekken zwanger te zijn van een drieling.
  • Nicole & Kevin uit Lisse zijn de trotse ouders van Mae, Ivy en Nova.
  • Cora en Floris uit Rijnsburg zijn de nieuwkomers in het tweede seizoen van Meer dan verwacht.

Komende winter zijn de vier gezinnen te volgen bij de EO op NPO 1. Het programma wordt geproduceerd door Mediawan Skyhigh. Helaas zien we Carlo en Fahishta uit Almere (de ouders van Naila, Justice en Joah) dit seizoen niet terug op tv.

Cora en Floris

Dit seizoen krijgt de kijker een inkijkje in het familieleven van Cora en Floris. Na meerdere mislukte ivf-pogingen, leek de droom om ooit zwanger te worden verder weg dan ooit. Totdat Cora na haar vakantie -tot haar grote verbazing- erachter komt dat ze op natuurlijke wijze zwanger is. En niet van een baby, maar van een eeneiige drieling. Dit seizoen volgt de kijker Cora en Floris tijdens de zwangerschap en het eerste prille begin met de drie kindjes.

Meer dan verwacht gemist?

Het je het eerste seizoen van Meer dan verwacht gemist? Geen probleem: je kijkt de afleveringen terug via NPO Start en NPO Plus. Woon je nu niet in Nederland, dan lees je in dit uitgebreide artikel hoe terugkijken toch mogelijk is.

Foto’s: EO | Kim Greidanus.

Twijfel jij over je kinderwens?

september 30, 2024 /