Twijfelmoeder update: nieuwsbrief, podcast en community

Tijd voor weer een update vanaf de Twijfelmoeder redactie. Wil je op de hoogte blijven van alle berichten op Twijfelmoeder? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, die momenteel in ontwikkeling is. Deze zal maximaal één keer per week worden verzonden.

Interviews

Wat je kunt verwachten? Denk aan een overzicht van relevante berichten, die die week op Twijfelmoeder.nl verschenen zijn. Daarbij mogen de gesprekken uit de interview-reeks, die recent van start is gegaan, natuurlijk niet ontbreken. We delen deze natuurlijk ook als update op de Twijfelmoeder Instagram en Facebook, maar helaas weet ik uit ervaring dat de berichten daar heel slecht aan de volgers worden vertoond.

Podcast, TikTok & YouTube

In de nieuwsbrief zal ook aandacht zijn voor de podcast, die momenteel ook in de opstartfase zit. Je kunt de eerste aflevering bijvoorbeeld al luisteren op Spotify. Daarnaast kun je me ook volgen op TikTok en YouTube. Hoogtepunten mogen in de Twijfelmoeder-nieuwsbrief niet ontbreken.

Twijfelmoeder nieuws

Ik neem jullie ook mee achter de schermen bij Twijfelmoeder. Zo zijn momenteel de laatste exemplaren van De Twijfelmoeder bij mij te koop (mail bij interesse; krijg je ‘m voor 12,79 euro of bestel het e-book). En ben ik natuurlijk druk in de weer met de internationale variant van deze site.

Community

Tot slot is er aandacht voor de community achter Twijfelmoeder. Op deze site deel ik natuurlijk mijn persoonlijke verhaal en relevante nieuwsberichten. Maar op Facebook zijn er ook tal van verschillende actieve groepen. Hierin worden vragen gesteld en ervaringen gedeeld.

Twijfel jij over je kinderwens?

september 3, 2024 /