Gordon: dit ben ik – wist je dat hij nadenkt over kinderen

Gordon is sinds vandaag – vrijdag 6 september 2024 – wekelijks om 20.30 uur op tv bij SBS6 met zijn realityreeks Dit ben ik. De zanger, televisiepresentator én horecaondernemer Gordon Heuckeroth wordt gevolgd in zijn turbulente bestaan; van zijn harde werk tot jetset momenten in Dubai. Waar ik nieuwsgierig naar ben: gaat hij het nog hebben over het feit dat hij nadenkt over kinderen? In april liet de 55-jarige zanger zich namelijk nog uit over zijn kinderwens…

Dit ben ik: Gordon

Wat we in aflevering 1 van Dit ben ik: Gordon zoal te zien krijgen? Zo omschrijft SBS6 het: “Nederlands bekendste showbizzpersoonlijkheid, zanger, ondernemer en presentator, Gordon, vliegt naar het zonovergoten Dubai. Als officieel inwoner van de miljoenenstad in de Arabische woestijn neemt hij ons mee in zijn jetsetleven: de verjaardag van vriendin Merel wordt in passende stijl gevierd op een luxe jacht met veel drank en gezelschapsdames- en heren.”

Confronterende studio-interviews

Dubai is groot, groter, grootst, maar toch besluit Gordon om eventjes terug naar Nederland te gaan om een nieuwe lunchroom te openen in het Gooise Blaricum. Leuk idee, maar de tent moet wel binnen negen weken open. Gordon introduceert zijn hondjes, zijn butler, zijn vrienden én zijn vijanden, maar vooral Gordon zelf. Naast het filmen van zijn privéleven geeft hij zichzelf ook nog eens volledig bloot in confronterende studio-interviews.

Gordon & kinderen?

En daar ben ik natuurlijk nieuwsgierig naar, naar die confronterende interviews. Zal hij daarin terugkomen op het interview dat hij met Libelle had. In april 2024 vertelde Gordon openhartig over zijn voorzichtige kinderwens. Gordon vindt een kind of kinderen nu ‘beter passen’ bij zijn leven, omdat hij ‘rustiger’ is geworden. “Ik denk dat ik een gezellige vader zou zijn.”

Gordon, vriendin én kind?

Maar nu denk je misschien: met wie wil Gordon dan een kind. Nou, in dat interview met Libelle had hij het dus over voorzichtige plannen met een vriendin van hem. “Een vriendin in Dubai heeft me onlangs gevraagd of ik mijn zaad niet zou willen invriezen. Om eventueel met haar een kind te krijgen, als ze niet de partner zou vinden.” 

Bn’ers die op latere leeftijd papa worden, zijn sowieso geen nieuw fenomeen. Eerder schreven we: Emile Ratelband wordt op zijn zeventigste vader. Wat dat betreft, zou Gordon nog ‘jong’ aan kinderen beginnen (knipoog!)

Baby geen accessoire

Aartsrivaal Evert Santegoeds ziet de kinderwens van Gordon niet zitten. Hij zegt in de podcast Strikt Privé: “Hij gaat naar de 60 die man! Het is zelf een stampvoetend kind. Hoe moet dat dan?” Om er ook nog een opmerking over de hondjes van Gordon aan toe te voegen. “Een baby is geen accessoire dat je net als je hondjes op het strand kan laten en die pootjes kan laten verbranden op het strand en na een tijdje er bijna niet meer naar omkijken. Dat is toch een heel slecht plan lijkt me.”

Kinderwens Gordon

Toch is het niet de eerste keer dat Gordon het over zijn kinderwens had. Zo vertelde hij in 2000 in het SBS6-programma Waar is de Mol al dat hij eerder op zoek is gegaan naar een draagmoeder om zijn kinderwens te vervullen. Dat avontuur mislukte. Tegen Johnny de Mol zei hij toen dat hij kinderen, omdat hij het leuk vindt om ‘wat achter te laten’. Ik zou het heel leuk vinden ook, ik denk ook wel dat ik het kan.”

Illustratie: /foto/hand-met-de-hand-zwangerschap-grafisch-ontwerp-8685309/ – pexels-nadezhda-moryak-8685309.jpg

Twijfel jij over je kinderwens?

september 6, 2024 /