Verzorgingsproducten voor drukke mama’s 

Heb jij als drukke mama (to be) ook nood aan verzorgingsproducten, die snel, effectief en gemakkelijk te gebruiken zijn. Doe dan inspiratie op in dit overzichtje vanuit mijn inspiratie. Zelf ben ik niet van het eindeloos getut, dus ik ga absoluut voor gemak. Jij?

Geurtje

Je zou ‘m misschien niet bovenaan het lijstje verwachten, maar een fijn geurtje is wat mij betreft echt onmisbaar. Parfum dragen, betekent meer dan lekker ruiken. Wist je dat een aangename geur het zelfvertrouwen van moeders kan verhogen. Het helpt je namelijk om je verzorgd en aantrekkelijk te voelen; zelfs op drukke dagen. Het moment dat ik mijn parfum op doe, is echt een momentje voor mezelf. Een klein zelfzorg minuutje tijdens een hectische dag. 

Droogshampoo

Heb je geen tijd om je haar te wassen, maar kan het wel een opfrisbeurtje gebruiken? Dan is droogshampoo het ideale product voor jou. Het product verlost je zonder water van vet haar en in slechts enkele minuten van overtollige talg, waardoor je haar er weer fris gewassen uit ziet. Is dit niet jouw ding, spring dan snel onder de douche met een gecombineerde douchegel en shampoo in-éen. 

Micellair water

Ben je op zoek naar een product om je huid mee te reinigen? Dan is micellair water een product dat niet in jouw badkamer mag ontbreken. Make-up verwijderen, de huid reinigen en zelfs hydrateren – dat doe je hier allemaal mee. Het is zacht voor de huid – en daarmee geschikt voor alle huidtypes – en kan ook veilig rond de ogen en lippen worden gebruikt. Omdat je het niet met water hoeft af te spoelen, is het een hele snelle manier om je gezicht schoon te maken. 

Multifunctionele producten

Daarnaast zijn er tegenwoordig ook tal van multifunctionele producten verkrijgbaar. Denk aan BB- of CC-crèmes, die zowel hydrateren, beschermen tegen de zon als een vleugje kleur geven. Ook bij een lippenbalsem let je er natuurlijk op dat-ie voorzien is van SPF- factor. Dan heb je altijd mooie, stralende natuurlijke lippen, die wel beschermd zijn tegen de zon. 

Oogcreme

Zijn slapeloze nachten voor jou eerder regel dan uitzondering (met dank aan bijvoorbeeld een huilbaby), dan mag een oogcrème met verfrissend effect ook niet ontbreken. Er zijn tal van verschillende producten, die de wallen en donkere kringen om je ogen snel verminderen. Je kunt kiezen voor een crème, maar er zijn ook oogrollers. 

Foto: Pexels – foto/vrouw-in-zwart-wit-overhemd-4612144/ – pexels-cottonbro-4612144.jpg

Twijfel jij over je kinderwens?

augustus 8, 2024 /