Nieuw seizoen Een huis vol bekenden en nieuwe familie Bakhcha

Het populaire tv-programma Een huis vol is vanaf vandaag – maandag 19 augustus 2024 –  om 19.00 uur weer terug op de buis met nieuwe afleveringen. In de zomer 2024 reeks van Een Huis Vol volgen we de families Cudogham, Blom en Wildeman. En nieuwkomer is de tienkoppige familie Bakhcha uit Amsterdam. 

Nieuw seizoen Een huis vol

Wist je dat Een huis vol inmiddels toe is aan het negentiende seizoen? We hebben in de loop der jaren al verschillende grote families beter leren kennen. Heel Nederland (en België waar deze reeks ook later wordt uitgezonden) leeft mee met de gezinnen. Dagelijks zijn de afleveringen om 19.00 uur * te kijken bij KRO-NCRV op NPO1 en ook op NPO Start.

* Afgelopen week keek je op dit tijdsblok naar De pufclub

Twijfels over kinderwens & Een huis vol

Als je twijfelt over je kinderwens, dan kijk je misschien wel met verbazing naar die enorme gezinnen. Maar ik vind het zelf ook heel interessant. Je krijgt dan wel een beeld bij het gezinsleven. Anderzijds kan zo’n “extreem” voorbeeld ook mooi als gespreksstarter dienen als het lastig is om er anders met je partner over te hebben. En ook met vriendinnen kun je deze populaire reeks natuurlijk mooi gebruiken; je hebt het over de bizarre situaties en vraagt dan tussen neus en lippen door ook naar hoe zij het ervaren.  

Families seizoen 19

Welke families je ziet in seizoen 19 van Een Huis vol. Dat zijn:

  • Bakhcha 
  • Cudogham
  • Blom
  • Wildeman

Familie Bakhcha

De tienkoppige familie Bakhcha uit Amsterdam kijkt ernaar uit om Nederland een kijkje in hun drukke leven te geven. Vader Ali en moeder Samira geloven dat als je iets wilt bereiken, je er hard voor moet werken. Het woord ‘lui’ staat niet in hun woordenboek. Alle kinderen helpen mee met het huishouden en beginnen elke dag met het opmaken van hun bed. Deze serie volgen we ze onder andere tijdens de Ramadan en op hun vakantie naar Marokko.

Familie Cudogham

Kleine jongens worden groot: Jazz, de oudste zoon van Cynthia en schrijver Iven Cudogham, gaat nu echt uit huis en zoon Kik wordt achttien en doet eindexamen. We volgen hem in deze spannende tijd en ook bij het kiezen van een geschikte studie. Vooral Cynthia vindt het niet makkelijk om haar twee jongens los te laten. Gelukkig heeft ze voorlopig nog haar handen vol aan de andere vijf kinderen.

Iven Cudogham schreef ook het boek Papa! over zijn belevenissen als vader van 7 kids. En in het voorjaar van 2025 volgt er ook een boek over het leven met zeven kinderen bij Harper Collins (dat is ook de uitgever van De Twijfelmoeder).

Familie Blom

In het Groene Hart volgen we dit seizoen weer de familie Blom. Vader Maarten en moeder Gerdien hebben het erg druk met hun zeven kinderen en proberen waar mogelijk de orde te bewaren. Maar blijft er wel genoeg tijd over voor henzelf? Ook merken ze als groot gezin dat het leven steeds duurder wordt en daarom gaan ze bewuster met hun budget om. 

Familie Wildeman

Bij de familie Wildeman hoopt moeder Priscilla dit seizoen haar opleiding tot hondentrimmer af te ronden, maar eerst moet ze nog op ‘snuffelstage’ bij een trimsalon. Ook gaat de familie aan de slag met de uitbouw van hun huis, want er is meer ruimte nodig voor het grote gezin. Lukas en Priscilla hopen nog steeds op een achtste kindje, dus na de uitbreiding van hun huis volgt hopelijk ook gezinsuitbreiding. 

Een Huis Vol gemist?

Een Huis Vol is vanaf maandag 19 augustus dagelijks om 19.00 uur bij KRO-NCRV op NPO 1. Terugkijken kan via NPO Start en NPO Plus. Woon je nu niet in Nederland, dan lees je in dit uitgebreide artikel hoe terugkijken toch mogelijk is. Wist je dat je op NPO Start tal van eerdere seizoenen kunt terugkijken (ook Een huis vol emigreert). Op NPO Plus kun je daarnaast alle 10 de afleveringen van seizoen 19 al zien.

Foto: Een huis vol – KRO-NCRV – Familie Bakhcha – Fotograaf Stijn Ghijsen

Twijfel jij over je kinderwens?

augustus 19, 2024 /